SUMELA

SUMELA Proef het verschil! Een onvergetelijke smaak!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3128 beoordelingen
21 jul 2019 om 22:10 Eten was heerlijk, paar probleemtjes gehad alleen maar binnen 10 minuten is het opgelost. Bedankt voor de service
21 jul 2019 om 20:09 Altijd verschillend hier. Soms heel lekker, maar meestal taai en droog. Erg jammer
21 jul 2019 om 13:08 Vond het jammer dat de frietjes heel erg taai waren en weer geen saus bij me kapsalon...
21 jul 2019 om 10:16 Kapsalon was goed alleen de frietjes smaakten niet lekker ik weet niet wat het was maar ze smaakten anders dat dat ze normaal zouden smaken
19 jul 2019 om 23:52 Super snelle levering en het eten was echt top zoals altijd!
19 jul 2019 om 15:03 De bezorging was 15 min later dan de tijd die wij aan hadden gegeven maar het eten was echt heel goed! Al vaker besteld maar dit was echt de beste kapsalon die we daar ooit gekregen hebben. Vlees was echt super mals.
19 jul 2019 om 8:48 Het eten was op zich wel goed, maar de bezorging veel te laat (1 uur en een kwartier terwijl een maximumtijd van 45 minuten aangegeven was, wat ik al erg lang vind).
18 jul 2019 om 20:25 het eten was oke de knoflook saus zuur, de liptonice zonnebril bij het kindermenu was kapot, na te bellen wordt er gezegd we brengen een nieuwe, vervolgens komt die niet. kijk een kapotte bril is geen ramp maar beloof geen dingen die je niet doet....
18 jul 2019 om 14:39 Het eten kwam te laat aan. Besteling was niet compleet. Ik denk dat ze een slechte dag hebben.
14 jul 2019 om 19:59 Dat het een keer langer duurt vind ik niet zo erg, maar vind het niet netjes als je bestelling dan ook nog niet in orde is.
14 jul 2019 om 19:35 Snel bezorgd erg lekker en zeer tevreden.
14 jul 2019 om 0:22 Deze keer niet goed, duurde dik 1 1/2 uur en eten was koud, in de magnetron wat opgewarmd zodat het nog een beetje te eten was. Slechte ervaring deze keer.